خواص دل و جگر مرغ

مجله مراحم؛ جگر مرغ به عنوان یکی از غذهای خوشمزه و مورد علاقه خیلی از افراد، سه برابر نیاز روزانه، ویتامین ب۱۲ وارد بدن می کنه، این درحالیه که این ویتامین یکی از ویتامینای اصلی کمک کننده به تولید سلولای قرمز خون و جلوگیری از کم خونی و فقر آهنه.

دل و جگر مرغ واسه بدن خوبه؟

جگر مرغ دارای ویتامین آ است که به بهتر شدن و تقویت بینایی کمک می کنه.

 

جگر مرغ دارای اسید فولیک بوده و موجب تقویت باروری و جلوگیری از مشکلات مادرزادی جنین می شه.

جگر واسه دندون و لثه استخون خوبه چون شامل مقادیر زیادی فسفره.

جگر شامل ویتامین ب ۱ بوده که ویتامینی اساسی واسه بازسازی بافتا و سلولای بدن و پوست حساب می شه.

 

براساس این گزارش نکته لازم درباره دل مرغ اینه که قبل از طبخ خوب از وجود روغن پاک و هم با نمک و لیمو خوب شسته شه.

 

دل مرغ پر از آهنه و نقش زیادی در درمان کم خونی داره و هم شامل پتاسیوم، روی و فسفوره.

 

دل مرغ تقویت کننده ای خوب واسه حافظه س و هم باعث تقویت و بهبود کارکرد اعصاب می شه.

دل مرغ به دلیل داشتن فیبر به بهتر شدن گوارش کمک می کنه.

این ماده غذایی مقدار بسیار کمی روغن داره و به خاطر همین غذایی مناسب واسه کسانیه که رژیم غذایی خاص کاهش وزن دارن.

.

منبع :

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *